Deze blog wordt onderhouden in het belang van het publiek. Beze blog handelt over de dringende vraag hoe echte vrede kan ontstaan en waarom er thans nauwelijks negatieve vrede in de wereld is. Ook handelt deze blog over de arrestatie van de minister-president en de top van een vier of vijftal partijen. Tot slot handelt deze blog over het Universeel Wereldvrede Recht, en hoe dat ingevoerd kan worden

02 juli 2007

Voor de strijdkrachten

I N H A N D E N

Aan de Heer Dick Berlijn
Bevelhebber der Strijdkrachten
Postbus 20701
2500 ES ’s-Gravenhage


Amsterdam, 02 juli 2007


Geachte heer Berlijn,

Afgelopen weekend vernam ik via de media dat minister van justitie de heer Ernst Hirsh Ballin de rapporten in de vermeende martelingzaak in Afghanistan waarbij Nederlandse militairen betrokken zijn, heeft doorgestuurd naar het openbaar ministerie om te onderzoeken of er wellicht toch strafbare feiten zijn gepleegd.

In dat verband wijs ik u op het feit dat er aangifte is gedaan tegen een honderdtal kopstukken uit de Nederlandse politiek wegens medeplichtigheid aan massamoord, genocide en deelname aan een terroristische organisatie. De heer Ernst Hirsh Ballin is één van deze kopstukken die terzake vervolging riskeert.

De heer Jan Pieter Balkenende, de minister-president, behoort ook tot deze kopstukken. De aangifte tegen de minister-president inmiddels in het kader van een artikel 12 Sv procedure door de hoge raad behandeld geweest, en de hoge raad stelt in zijn beschikking van 07 april 2006 dat de minister-president met het oog op de misdrijven voornoemd zijn bijzondere ambtsplichten schendt of zijn bevoegdheden misbruikt.

De zaak tegen de minister-president is te vinden op www.rechtspraak.nl onder nummer LJN AU9736. De zaak van de aangifte tegen de overige Nederlandse politici wordt behandeld door de officier van justitie te Amsterdam en het proces-verbaal nummer van het strafdossier is 200651820-1.

Een en ander is voor u van belang om kennis van te nemen omdat zowel u als uw manschappen op onrechtmatige wijze door het burgergezag zijn ingezet om strafbare doelen te realiseren. Het is de inschatting van deskundigen dat de minister-president bij vervolging voor zijn bijdrage aan de oorlog in Irak en Afghanistan grote kans maakt op een levenslange gevangenisstraf.

In het vertrouwen u hiermee geïnformeerd te hebben verblijf ik.

Met vriendelijke groet,
Mede in het belang van het publiek.

Geen opmerkingen:

Archief